Nieuwe aanwinsten! N. crocatus, N. derjugini en N. s. barani!

0 Leden en 1 gast bekijken dit topic.

Harry

Ik vind dat voor dit soort onderzoek de salamandervereniging wel een potje mag aanspreken. In het verleden wist men niet wat men met het overgebleven geld moest doen. Onderzoek naar dode dieren levert kennis op en daarmee zijn we allemaal gebaat. Dus ik zou gewoon even contact met de voozitter opnemen of er een potje voor is om de dieren te laten onderzoeken.
Neurergus crocatus
Neurergus Strauchii
Triturus marmoratus
Ommatriton ophryticus
Triturus carnifex
Triturus karelinii Katech azerbeidjan

Monique

Dat is dan weer jammer dat een dierenarts er tussen moet, kost misschien weer extra geld en de meeste dierenartsen zij niet gespecialiseerd in salamanders
Monique

Paramesotriton hongkongensis 2.1.0
Ambystoma mexicanum 0.1.0
Ambystoma tigrinum 1.3.0
Tylototriton verrucosus 2.0.1
Cynops ensicauda popei 0.0.5
Pleurodeles Waltl 0.0.2

1 kat
goudkarper
geelwangschildpad Albert
Shiba inu

naeff002

Citaat van: Danny Stammers op oktober 05, 2011, 07:41:06 AM
Ik zie dat het via de dierenarts moet.. ga ik mijn dierenarts even bellen vandaag. Misschien willen ze het zelf ook wel doen.

dat hoeft helemaal niet. Je kan ze het allemaal zelf doen. Ik had ze gebeld en ze vertelde me hoe ik het diertje moest inpakken om te versturen, geen dierenarts bij nodig.
Kevin Naeff

Tylototriton, Ommatotriton, Triturus, Neurergus

DannyS


Sergé Bogaerts

Stuur even een mailtje naar Frank Pasmans (frank.pasmansATugent.be AT vervangen door @) zij doen momenteel onderzoek naar sterfgevallen in neurergus en salamandra en willen graag dooie dieren hebben. Mogelijk gaat het om totaal iets nieuws.
Reguliere dierenartsen gaan geheid niks vinden want die hebben veel te weinig specialistische kennis. bovendien kost je dat geld, en Frank kost je alleen verzendkosten denk ik.

DannyS

Ik zal hem een mailtje sturen. Hoe meer onderzoek naar dit soort dingen hoe beter.