Nieuws:

Dit is een backup van het oude forum, bedoeld als naslagwerk.



-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - Peter R.

#1
Hartelijk bedankt.
#2
Hallo,

Kan iemand mij vertellen of dit cynops orientalis of cynops pyrrhogaster is.

Hartelijk bedankt,

Peter
#3
Hallo,
Sinds een dag of 10 ben ik de trotse eigenaar van 2 vuurbuik salamanders maar 1 wil echt niets eten en ligt de hele dag boven water. wat ik heb geprobeerd te geven: Tubifex (op het land en in het water), Artemia, Watervlooien, rode muggen larven en hele kleine krekels (omdat die blijven drijven). hij wil echter niets eten, ook niet als ik het met een pincet voor zijn neus houd en er een klein beetje mee beweeg. De water temperatuur is 18 graden en er is vrijwel geen stroming. er staan veel planten in de bak, daar gaat hij wel eens tussen hangen maar toch alleen aan het wateroppervlak. Die andere is gelukkig wel heel actief en zwemt en eet vol op. Maar ik begin me toch steeds meer zorgen te maken want ik zie hem met de dag magerder worden. hopelijk heeft iemand een goede tip om hem toch te laten eten.

Op de eerste foto staat de "zieke"
Op de 2e foto de gezonde, de verwarming op de foto staat nooit aan maar omdat ik volgende week toch een grotere bak ga halen heb ik hem er nog niet uit gehaald.