Nieuws:

Dit is een backup van het oude forum, bedoeld als naslagwerk.



-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Topics - Gerrit Krips

#1
Op de Landdag van 3 sep. jl. werd het boek 'Salamanders in Art and Science' van Max Sparreboom en Bas Teunis tegen het gereduceerde tarief van € 80 te koop aangeboden. Niet iedereen was in de gelegenheid om het daar aan te schaffen, of was niet op de landdag aanwezig. Om deze mensen tegemoet te komen is aanschaf tegen de gereduceerde prijs nog mogelijk op www.040books.com
#2
Als Indien onbestelbaar retour-adres ontving ik vandaag een aantal exemplaren van postnl terug omdat er geen verzendadres was vermeld. Mocht iemand eind deze week geen blad ontvangen hebben, laat mij dat even weten, ik zal dan voor nazending zorgen.
#3
In nov. 2015 ontvingen we een betaling voor lidmaatschap van Emanuel Stessel (B). Tot op heden is er geen aanmeldingsformulier of andere info ontvangen. Kent iemand deze persoon?
#4
Predatie op salamanders door merels (bv. rond vijvers in tuinen) is intussen wel bekend, maar nu kreeg ik al voor de tweede keer een melding over predatie op de Kleine watersalamander (larven) door een roodborst. Zijn er meer mensen die dit hebben gezien/gehoord?
#5
Websites, Artikelen en Productreviews / Boeken
maart 08, 2012, 08:10:58 AM
Er zijn twee interessante boekjes verschenen bij Natur und Tier-Verlag:

a. Der Mandarin-Molch Tylototriton shanjing Detlef Karbe
b. Der Zagros-Molch Neurergus kaiseri G.Schultschik & D. Karbe
#6
Salamanders in het wild / Pilion
februari 03, 2011, 03:34:57 PM
Weet iemand iets over de (herpeto)fauna en flora van het Griekse schiereiland Pilion?
#7
Mededelingen en Nieuws / Salamandervereniging
januari 01, 2009, 08:24:31 AM
Allereerst wil ik graag alle gebruikers van de Caudata-site een goed 2009 wensen en de hoop uitspreken dat het een alleszins vruchtbaar salamanderjaar mag worden.

De leden van de Salamandervereniging die hun contributie voor 2009 nog niet betaald hebben, zou ik willen vragen dit alsnog te doen.
Voor onze buitenlandse leden hieronder nog even de, met ingang van 1 januari 2009, enigszins veranderde IBAN- en BIC-codes :
IBAN : NL57INGB0004298228
BIC : INGBNL2A

De overige gebruikers van deze site zou ik graag in overweging willen geven om lid te worden van de Salamandervereniging. De vereniging beoogt het bevorderen van contacten tussen de leden. Dit doen we onder meer door:
a. het organiseren van bijeenkomsten bij leden in Nederland en Vlaanderen en
b. het jaarlijks houden van een landdag. Op deze dag worden lezingen gegeven en is er een beurs met aanbod met van alles wat de hobby betreft.
Het lidmaatschap van de Salamandervereniging (€ 15 per jaar) is inclusief een abonnement op het nieuwe blad 'Salamanders', waarvan het eerste nummer over niet al te lange tijd verschijnt.
Via de button 'Salamandervereniging' op de homepage van deze site wordt u naar een aanmeldingsformulier geleid.

Gerrit Krips
Penningmeester Salamandervereniging.