Nieuws:

Dit is een backup van het oude forum, bedoeld als naslagwerk.



-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Topics - cynopsguy

#1
Kweekverslagen / Eerste larven!
april 02, 2018, 10:32:53 AM
Dit voorjaar hebben mijn c. orientalissen voor het eerst eitjes gelegd, en deze morgen vond ik mijn eerste larfje ooit.  :D Het leeft, maar beweegt wel nauwelijks. Is dat normaal als ze pas uit het ei gekomen zijn?
#2
Ik zou naast mijn orientalissen ook graag enkele jonge nakweekjes van ensicauda (popei) huisvesten. Als je er voor me hebt, hoor ik het graag.

Alvast bedankt!
#3
Hulp Bij Zieke Salamanders / Vingers tellen
januari 29, 2017, 05:58:22 PM
Ik merkte vandaag dat een van mijn cynops orientalissen een paar vingers mist aan een voorpoot. Wellicht een beetje ruzie gemaakt met zijn huisgenoten... Nu ben ik reuze benieuwd om eens in het echt te zien hoe snel deze vingers regenereren.  ::)
#4
Voeding / Vitamine D
oktober 16, 2016, 08:20:37 AM
Hoi,

Ik weet niet of het vereist is, maar geeft iemand extra supplementen en/of vitamines aan zijn salamanders, bijvoorbeeld calcium en vitamine D? Bij schildpadden is dit een vereiste voor de stevigheid en goede groei van hun pantser en beenderen, maar hoe zit het bij salamanders? Zit in (diepvries)voedsel alles wat ze nodig hebben om gezond te blijven?

Alvast bedankt!
#5
Hallo,

Omdat mijn Chinees vuurbuikmannetje zopas helaas onverwacht is gestorven (zonder aanwijsbare reden)  :( ben ik op zoek naar een nieuw mannetje om mijn vrouwtjes gezelschap te houden.

Ik woon in Belgisch Limburg.

Als iemand me kan helpen, alvast heel hartelijk bedankt.