Nieuws:

Dit is een backup van het oude forum, bedoeld als naslagwerk.



-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Topics - herman Overmars

#1
Off-topic / Help
juni 24, 2014, 10:09:25 AM
Met spoed gevraagd, een adres voor levend voer hier in de buurt van Lelystad, we kunnen niet aan rode muggenlarven en aan tubifex komen via de winkel. Dit is al bijna een maand zo, hierdoor zijn er al een groot aantal larven afgetrapt, we kunnen alleen aan watervlooien komen, maar ook met een beperkt aantal zakjes, i.v.m.het warme weer, als het zo door gaat verliezen we ook de F3 van de shanjing's.




















#2
Kweekverslagen / larven 2014 T.shanjin
mei 31, 2014, 12:10:47 PM
Ook dit jaar is het hier weer feest, er staan sinds april, 2 bakken waar alle eieren ondertussen van uit zijn en in de ouderbak zitten plus minus weer 15 larve allemaal F2.
Dit jaar  voor het eerst uit  een koppeltje F2 2011 LARVEN F3, ze zijn nog niet geteld maar zijn er minimaal 15, Marianne wil ze nog even met rust laten, ze zitten gewoon bij hun ouders in de bak.
De foto's staan op facebook.
#3
Iedere keer als ik probeer in te loggen op de start pagina krijg ik het bericht"ongeldige combinatie of u heeft geen account".
Als ik naar het forum ga kan ik probleemloos inloggen, hoe kan dit?
??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
#4
aangeboden juvenielen H."chenggonensis"en hybriden 5 euro per stuk
06-50860827
#5
Sinds deze week hebben we larven van de H. "chenggonensis", er zijn 3 eieren uit en de vrouwen zijn nog volop aan de leg.
#6
Fotos en Filmpjes / T.marmoratus
april 21, 2012, 12:37:45 PM
effe een paar nieuwe foto's
#7
Kweekverslagen / eieren Tylototriton Shanjing
maart 27, 2012, 12:59:26 PM
op 15 maart waren alle tylo's ontzettend druk, de reden? Het grootste vrouwtje was eieren aan het leggen,
Marianne heeft bij elkaar ongeveer 50 eieren uit de bak gehaald, een klein deel zit nog in de bak omdat deze niet van de ondergrond waarop zij gelegd zijn los wilde komen, de eitjes zullen rond dit weekend wel uit komen bij 22 graden in een onverwarmde bak, enigste warmte komt van de tl.buis die hierin zit.
ik heb vanochtend nog eeen paar foto's gemaakt die zet ik hier dus even bij
#8
voor het tweede jaar in rij hebben de T.shanjing van Marianne eieren gelegd, het zijn er nog niet zoveel, maar denk dat het er in de loop van deze dagen wel meer worden
#9
Marianne haar para's zijn al vanaf December eieren aan het leggen, er zijn nu plusminus 25 a 30 larven, Petro heeft 44 eieren meegenomen , er staat nog een bakje met 64 eieren waarvan een gedeelte al aardig ontwikkeld is  en er liggen al weer eieren in de ouderbak, de oudste larven zijn ongeveer een maand oud en de jongste een dag of twee, ze eten als beren,nauplien, daphnia en vandaag voor het eerst muggenlarve( de grotere), dus F2 is een feit, foto's volgen z.s.m.
#10
Fotos en Filmpjes / Triturus Marmoratus
oktober 15, 2011, 02:07:57 PM
 Even een paar fototje's van de juvenielen die we op de land dag van Alex hebben meegenomen, zijn ondertussen zo'n acht centimeter.
#11
Fotos en Filmpjes / P.Hongkongensis
mei 17, 2011, 02:57:25 PM
Dit zijn salamanders die we van Monique hebben
#12
Dit zijn onze 3 Cynops mannen ze zijn vol op kleur