Nieuws:

Dit is een backup van het oude forum, bedoeld als naslagwerk.



-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - brenda77

#1
Beste Ronan,

Kan uit je berichtje niet helemaal opmaken of je nog dieren te koop hebt. Is dit wel het geval, zou ik er graag een aantal van je overnemen!

Groetjes Brenda
#2
Hallo allemaal,

Ik ben op zoek naar een stuk of 3 cynops ensicauda popei voor een bakje van 60*30*30 al een poosje een bakje voor draaien maar nog niet aan salamandertjes kunnen komen...Iets met geduld  ;D

Heb je er een paar in de aanbieding hoor ik het graag! :) Woon zelf in Meppel maar ik kom ook geregeld in de buurt van Heerhugowaard..

Groetjes Brenda
#3
Even voorstellen... / Even voorstellen
mei 09, 2017, 05:50:33 PM
Hallo Allemaal,

Al een poosje aan het meelezen en toch wel zo netjes om mij voor te stellen ;) 

Ik ben Brenda, dierverzorgster van beroep en moeder van 2 meiden van 8 en 10
eigenaar van 2 fretjes en 1 aquarium, de meiden hebben ieder een aquariumpje op hun kamer en ieder een hamster. Verder kan ik mij qua dieren verzorgen helemaal uitleven op mijn werk  ;D
De meiden hebben al heel wat jaartjes visjes op hun kamer en het is tijd voor een nieuwe uitdaging: salamanders...
Nu dus een bakje van 60x30x40 aan het indraaien voor een paar salamandertjes. De temperatuur hangt rond de 22 graden nu dus op zoek naar de cynops ensicauda popei, leuk makkelijk soortje wat geschikt is voor deze temperatuur heb ik mij laten vertellen... mocht iemand nog dieren willen verkopen houd ik mij aanbevolen  ;) In de tussentijd kan ik mooi meelezen mijn kennis over salamanders wat opschroeven!

Groetjes Brenda