Nieuws:

Dit is een backup van het oude forum, bedoeld als naslagwerk.



-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - Coen Deurloo

#31
Citaat van: Niels D op november 27, 2013, 08:25:21 PM
Veel hotels zitten al vol. Ik wilde weer in Horizont, maar zelfs die was al vol. Kimmy en ik zitten nu weer in Pension Panorama, dat niet echt goed beviel, maar ach.... we zijn er weer bij.

Zit Hotel Sonne ook vol dan zeker?
#32
Ik heb het alvast in mijn agenda gezet, ik wil ook wel weer een keertje mee :)
#33
Ik zoek een vrouwtje voor mijn T. granulosa mannengroepje ;) Mocht iemand een vrouwtje hebben of me de goede richting in kunnen sturen, alvast bedankt :)
#34
Citaat van: Gerrit Krips op november 22, 2013, 08:31:03 AM
Helaas staat onder op het aanmeldingsformulier (onder Lid worden?) nog steeds het verkeerde email-adres. Planet moet vervangen worden door Ziggo.



Ook dit heb ik meteen even aangepast Gerrit, excuses!
#35
Citaat van: lau44 op november 19, 2013, 09:22:50 AM
Het werkt nog niet helemaal goed.
Bij 'Algemeen' kan hij de webpagina niet vinden. Bij 'soorten en caresheets' moet er een extra balk komen met de subpages Caresheets en Soorten, deze zie ik ook niet zichtbaar worden.

De link naar Algemeen heb ik gefixed. De Soorten & Caresheets heb ik voorlopig even naar de Caresheets laten linken, aangezien 'Soorten' nooit echt van de grond is gekomen. Bedankt voor het laten weten!
#36
Login op de frontpage zou weer moeten werken!
#37
Inloggen op de frontpage werkt helaas voorlopig niet...Hoe dit heeft kunnen gebeuren, geen idee.

De niet werkende links op de homepage werken nu wel weer.
#38
Citaat van: Niels D op oktober 14, 2013, 10:00:00 AM
Bedankt voor de terugkoppeling. Wat voor hulp kunnen jullie gebruiken? Ik ben zelf een redelijke digibeet, dat dan weer wel.

We hebben hulp nodig met het opzetten van de nieuwe site, kortom, de huidige artikelen moet netjes overgezet worden naar de nieuwe site, dit kan eigenlijk iedereen wel doen, de online editor voor artikelen doet een beetje aan 'Word' denken, dus als je daar mee om kan gaan, kun je ook artikelen op de site plaatsen. Verder zouden we mensen kunnen gebruiken die onvolledige artikelen kunnen aanvullen of bestaande artikelen kunnen updaten, denk aan nieuwe wetenschappelijke benamingen, nieuwe bevindingen over het houden van de dieren, nieuwe foto's, wat voor informatie dan ook eigenlijk.

Dus, mocht iemand tijd hebben, een beetje oog voor layout en juiste kennis van de Nederlandse taal...laat het me weten, we hebben echt hulp nodig, de site kan zoveel beter worden dan wat het nu is!
#39
De site was tijdelijk offline omdat deze gehacked was. Dit komt voornamelijk omdat we een oudere versie van Joomla gebruiken, het is geen persoonlijke aanval geweest.

In de achtergrond zijn we bezig met een nieuwe versie van de site, maar dit schiet nog niet echt op wegens tijdgebrek en te weinig hulp...
#40
Even een mailtje naar Gerrit Krips met daarin de juiste postcode lijkt me voldoende, hij beheert de ledenlijst.
#41
Hier zijn een aantal foto's van de landdag te vinden: http://salamanders.nl/fotogalerij/category/20-landdag-2013.html

Hoge resolutie versie van de groepsfoto: http://salamanders.nl/images/phocagallery/landdag2013/IMGP2807.JPG
#42
Fotos en Filmpjes / Re:Salamander excursie in Zuid-Limburg
september 09, 2013, 02:12:17 PM
Ik had ook nog tegen Frank Pasmans verteld dat we het jaar daarop vrijwel geen Alpenwatersalamanders meer vonden op dezelfde locatie...dat was zeker geen toeval volgens hem.
#43
Fotos en Filmpjes / Re:Salamander excursie in Zuid-Limburg
september 06, 2013, 09:15:02 AM
Als ik me niet vergis was dit dus een fotoverslag van de eerst gerapporteerde (en ter analyse opgestuurd) dieren die de 'nieuwe' schimmel hadden...
#44
Fotos en Filmpjes / Re:Avond bij Martin
augustus 18, 2013, 06:21:51 PM
Het is een heel algemeen voorkomende 'fout', niet specifiek voor het noorden, vermoed ik :) Ik zei het zelf ook tot rond mijn 16e, met dank aan mijn moeder voor het tot in den treure verbeteren, hiervoor gebruikte ze precies hetzelfde ezelsbruggetje als wat Niels gebruikt, werkt prima!
#45
Soort-identificatie / Re:Witte salamander
juli 24, 2013, 07:53:03 AM
Dat lijkt mij een neotene (al kan hij nog morphen) & leucistische (verminderd pigment) Ichthyosaura alpestris (Alpenwatersalamander)