Nieuws:

Dit is een backup van het oude forum, bedoeld als naslagwerk.



-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Topics - dummie

#1
Soort-identificatie / Waar ben ik aan begonnen?
januari 24, 2016, 03:55:08 PM
Hallo allemaal,

Door miscommunicatie hadden wij op het werk het visbestand van een klant overgenomen, niet wetende dat daar ook een salamander bijzat. Collega heeft hem toen in de showbak gezet bij de discussen (31 graden). Het beestje is toen helemaal vergeten geworden totdat mijn collega een paar weken geleden de showbak opnieuw ging inrichten. Aangezien niemand wist wat we er mee moesten heb ik hem maar mee naar huis genomen. Ik ben maar een hulpkracht dus commentaar over deze manier van werken (dieren houden) heb ik niks aan, had het liever ook anders gezien.
Maargoed nou zit ik dus met een salamander, terwijl ik er 0.0 verstand van heb.
Ik hoop dat iemand mij hier kan zeggen welke soort het is en wat ik het beste kan doen met het dier. Ik heb mijn best gedaan om het hem zo fijn mogelijk in te richten. Hij is erg vermagerd in de tijd dat hij in de zaak zat. Ik geef hem nu diepvries muggen larven en muggenlarven in gelei van Tetra. Het diepvriesvoer lijkt hij niet te eten. Hij zit nu ongeveer een weekje bij mij.
Ik heb een linkje naar een ander forum aangezien ik de foto's niet op dit forum krijg. Hoop dat jullie hem kunnen openen  :)

http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=73&t=1867004&lr=474605974#unread