Nieuws:

Dit is een backup van het oude forum, bedoeld als naslagwerk.



-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - Steven DC

#976
Het blijkt enkel op google.nl te gaan en niet op google.be  :-[
Pure discriminatie  >:(
;D
#978
Bedankt Harry, Ik ben al een beetje wijzer geworden. Ik heb ook nog eens een mail gestuurd naar David (die Engelsman) om eventueel wat info door te sturen. Bij de vorige poging heeft hij jammer genoeg niet gereageerd.
Heinz Keller is alvast geïnteresseerd in nakweek. Ik hoop dat het lukt om met succes te kweken
#979
Citaat van: Harry Dresens op januari 29, 2007, 12:29:00 PM
Ad bouwman heeft hier ooit een stuk over geschreven. Ik zal even in de archieven duiken om te kijken of ik het kan vinden. Heb jij deze soort dan???? want er is maar 1 houder bekend in Nederland!!

Harry
Hey,
bedankt Harry dat zou zeer welkom zijn! Ik heb ze, na een vrij intensieve zoektocht, kunnen kopen van een salamanderliefhebber uit England.  ::)
#980
Hey,
Zoals de meesten onder jullie weten, heb ik 0.0.6 Lissotriton italicus zitten. Tot hier toe gaat alles heel goed maar er is weinig tot zelfs geen echte informatie over te vinden op het net. Waarschijnlijk zal er wel duitse lectuur over bestaan maar ik kan geen duits  :-\
Daarom zou ik willen vragen of er iemand ervaring heeft met deze soort en of die personen hun bevindingen, ervaringen e.d. op het forum willen zetten. Dit om eventueel latere problemen te voorkomen en hopelijk een goede nakweek tot stand te kunnen brengen.
Alvast bedankt,

Groetjes Steven
#982
Ik durf het niet te zweren maar ben er wel vrij zeker van dat de eerste een vrouw is en de tweede een man. Aan de vorm van de cloaca te zien (verhouding van zwelling, opening en staartovergang) toch. Een foto van opzij zou idd wel meer zekerheid bieden.
#983
Fotos en Filmpjes / Re: Paramesotriton hongkongensis
januari 25, 2007, 08:29:26 PM
Knappe Foto's Henk! Mooi Scherp!!!  :o
#984
Ziet er goed uit Jeffrey! Vind het toch steeds prachtig hoe ze die kattenrug maken!