Nieuws:

Dit is een backup van het oude forum, bedoeld als naslagwerk.



-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Topics - casdevente

#1
Ik heb dit terrarium op Facebook aangeboden gezien voor 20 euro. Ik heb nu gewoon een aquaruim verbouwt tot verblijf voor tijger salamanders. Echter heb ik de beestjes nog niet maar ik vroeg me af wat jullie denken van deze bak. Is het geschikt voor 2 individuen?
#2
Beste lezer,

Ik ben sinds kort geïnteresseerd geraakt in salamanders In het speciaal de tijger salamander. Ik ben helemaal onbekend met het houden van amfibieën. Ik heb echter wel veel over de beestjes gelezen en heb dus wel aardige kennis op gedaan. Mocht u deze beestjes aanbieden dan kom ik graag met u in contact.

Groeten cas
#3
Algemene Verzorging / tijger salamander
mei 16, 2015, 12:55:46 AM
Beste lezer,

Sinds kort heb ik weer intresse in salamanders. Ik heb vroeger toen ik wat jonger was zelf kleine watersalanders van klein op laten groeien en toen weer uit gezet en wil hier weer een beetje naar terug. Ik heb op internet wat filmpjes gekeken van de tijger salamander. Ik vind dit wel leuke beetjes. Ik vroeg me af of iemand hier ervaring mee heeft en mij kan vertellen waar ik deze beetjes zou kunnen krijgen en wat dezen dan zouden kosten.

Ik hoop van u te horen.

Groeten cas