Nieuws:

Dit is een backup van het oude forum, bedoeld als naslagwerk.



-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - casdevente

#1
Heeft iemand hier toevallig nog tijgers te koop?
#2
Ik ga wel dit jaar. Voor het eerst. Iemand enig idee of hier veel salamanders te koop aangeboden zullen worden?
#3
Graag gedaan.
#4
Ik zou eens contact zoeken met niels D van dit forum. Hij maakt zelf hele mooie achterwanden dat ik weet. Als iemand het weet dan is hij het wel.

Groeten cas
#5
dankje niels, dan kijk ik nog even verder kwam hem tegen dus ik ik dacht ik vraag het aan de kenner.
#6
Ik heb dit terrarium op Facebook aangeboden gezien voor 20 euro. Ik heb nu gewoon een aquaruim verbouwt tot verblijf voor tijger salamanders. Echter heb ik de beestjes nog niet maar ik vroeg me af wat jullie denken van deze bak. Is het geschikt voor 2 individuen?
#7
Terrarium en Inrichting / Re:Achterwanden maken
mei 17, 2015, 11:44:11 AM
Ziet er super uit niels! Er creatief.
#8
Beste lezer,

Ik ben sinds kort geïnteresseerd geraakt in salamanders In het speciaal de tijger salamander. Ik ben helemaal onbekend met het houden van amfibieën. Ik heb echter wel veel over de beestjes gelezen en heb dus wel aardige kennis op gedaan. Mocht u deze beestjes aanbieden dan kom ik graag met u in contact.

Groeten cas
#9
Algemene Verzorging / Re:tijger salamander
mei 16, 2015, 11:58:32 AM
Hoi niels,

Super bedankt voor je antwoord. Ik was inderdaad van plan op 7 juni naar houten te gaan. Ik ben echter nog helemaal onbekend met het houden van de beestjes dus dan vind ik 50 tot 100 euro al een aardige investering. Vervelend om te horen dat je tijger salamanders ontsnapt waren en dat je mannetje daar bij is omgekomen. Ik ga eens kijken of ik de persoon die je vermelde kan benaderen. Je zei dat mensen de larven gebruiken voor aas? Ik neem aan dat deze dan nog leven toch? Is het geen idee om dan zelf de larven groot te brengen?
Ik ben ook volop op zoek naar alle informatie die ik kan krijgen. In contact komen met de mensen die veel weten over de beestjes zelf is natuurlijk de beste bron van informatie.

Ik hoop van je te horen.

Groeten Cas uit Amersfoort
#10
Algemene Verzorging / tijger salamander
mei 16, 2015, 12:55:46 AM
Beste lezer,

Sinds kort heb ik weer intresse in salamanders. Ik heb vroeger toen ik wat jonger was zelf kleine watersalanders van klein op laten groeien en toen weer uit gezet en wil hier weer een beetje naar terug. Ik heb op internet wat filmpjes gekeken van de tijger salamander. Ik vind dit wel leuke beetjes. Ik vroeg me af of iemand hier ervaring mee heeft en mij kan vertellen waar ik deze beetjes zou kunnen krijgen en wat dezen dan zouden kosten.

Ik hoop van u te horen.

Groeten cas