Nieuws:

Dit is een backup van het oude forum, bedoeld als naslagwerk.



-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - matthijsxr

#1
Oke bedankt ben er helaas nog niet mee bezig geweest had niet echt tijd voor
Ik zit een beetje te tijvelen over hoe ik de waterval moet maken want hij. Let weinig stroming veroorzaken. Me vader vond een rost erg klein want hij wilde er ook planten in is een zand bak van 15 cm bij 20 tegroot merk wel dat ze veel in het houd klimmen wat er nu in zit maar echt uit het water niet

Mvg matthijs
#2
hallo allemaal,
het is al een poos geleden dat ik wat op dit forum heb geplaatst en ik dacht het we]er maar eens tijd ik heb een bijna een jaar lang een tweetal Tylotriton verrucosus en ze doen het goed. alleen denk ik dat het aquarium waar ze nu in zitten wel een achterwand en een land gedeelte kan gebruiken. ik weet hoe ik de achter wand moet maken maar heeft iemand tips voor het land gedeelte.


mvg

Matthijs
#3
mooi nu de vissen er uit zijn zijn ze veel rustiger het grootste gedeelte van de dag zitten ze nu stil. beetje met hun kop uit het water steunend op planten en hout
#5
als ik weet hoe dit moet heb ik er wel één
#6
bedankt voor de informatie de betta is er nu uit.
voor mijn gevoel heeft één een kleiner hoofd dan de andere kan dat wat zijn?
#7
ja zo kan je het ook noemen :)
#8
Hallo ik ben Matthijs en ik ben redelijk nieuw op dit forum.

ik heb twee Tylototriton Verrucosus volledig in het water met een klein land gedeelte. Ze doen het goed alleen één van de twee drijf en heeft een dikke buik wat kan dit zijn? Het is al eens eerder gebeurt maar dat was de volgende dag was het weer gewoon. Ook heeft de ene een kleinere kop? Er zitten er nog een paar appelslaken bij in en een koppeltje betta's  kan dat nog voor problemen zorgen?

alvast bedankt voor de antwoorden.
#9
Algemene Verzorging / Re:Tylototriton Verrucosus
maart 25, 2016, 10:09:41 AM
Ja heb net één gegeven. Maar een visje die er in zat vond hem ook erg interessant toen de salamander de worm naar binnen hapte zoog hij het visje op. Dus heb ik besloten alle vissen er uit te halen voor het geval dat het nog een keer gebeurd. Er zitten nu nog vuurgarnalen en een paar appelslakken in voor het schoonhouden van de bak. Klopt het dat de salamanders soms vervellen?
#10
Algemene Verzorging / Re:Tylototriton Verrucosus
maart 24, 2016, 01:41:51 PM
ik denk dat ze rond de tien cm zitten groeien als kool :D
#11
Algemene Verzorging / Re:Tylototriton Verrucosus
maart 23, 2016, 04:58:08 PM
ja het was lucht want de volgende dag was het klaar
#12
Algemene Verzorging / Re:Tylototriton Verrucosus
maart 16, 2016, 11:00:44 AM
het verschil is niet erg groot het gebeurden toen ik klaar was met eten geven.
maar nu drijft één van de twee en heeft moeite om op de grond te blijven
#13
Algemene Verzorging / Re:Tylototriton Verrucosus
maart 12, 2016, 07:02:34 PM
hallo ik keek net en in de bak en zag de grotere aan de poot van de kleine in zijn bek had. ik heb ze maar voorzichtig naar het water oppervlakte gebracht en toen liet hij pas los  is de erg dat hij dat doet of is dit gewoon gedrag.
#14
Algemene Verzorging / Re:Tylototriton Verrucosus
maart 06, 2016, 06:26:51 PM
Oké bedankt voor de info.
Ik vind ze nu al actiever :D.
Ik keek vandaag naar ze en zag gele vlekjes op een van de salamanders hun buik is dat iets of is dat gewoon zijn kleur patroon?
#15
Algemene Verzorging / Re:Tylototriton Verrucosus
maart 03, 2016, 07:08:08 PM
Ooh oké dat wist ik niet, ze zijn nog niet volwassen dus moet ik ze gewoon een worm per dag geven of een  muggenlarven erbij?