Nieuws:

Dit is een backup van het oude forum, bedoeld als naslagwerk.



-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Topics - matthijsxr

#1
hallo allemaal,
het is al een poos geleden dat ik wat op dit forum heb geplaatst en ik dacht het we]er maar eens tijd ik heb een bijna een jaar lang een tweetal Tylotriton verrucosus en ze doen het goed. alleen denk ik dat het aquarium waar ze nu in zitten wel een achterwand en een land gedeelte kan gebruiken. ik weet hoe ik de achter wand moet maken maar heeft iemand tips voor het land gedeelte.


mvg

Matthijs
#2
Hallo ik ben Matthijs en ik ben redelijk nieuw op dit forum.

ik heb twee Tylototriton Verrucosus volledig in het water met een klein land gedeelte. Ze doen het goed alleen één van de twee drijf en heeft een dikke buik wat kan dit zijn? Het is al eens eerder gebeurt maar dat was de volgende dag was het weer gewoon. Ook heeft de ene een kleinere kop? Er zitten er nog een paar appelslaken bij in en een koppeltje betta's  kan dat nog voor problemen zorgen?

alvast bedankt voor de antwoorden.
#3
Algemene Verzorging / Tylototriton Verrucosus
maart 02, 2016, 01:24:07 PM
hallo

ik heb sinds kort twee krokodil salamanders ze zitten volledig in het water met een beetje land. ik besloot nog wat meer info op te zoeken en las toen wat over verschillende vitamine die ze nodig hebben en nu vroeg ik me af welke vitamine en hoe geven .
ik geef ze nu rode muggen larve en tubifex wat kan nog meer voer zijn voor ze.

mvg Matthijs rozema