Contributie betaalt voor 2013, wanneer verenigingsblad binnen?

0 Leden en 1 gast bekijken dit topic.

joost.v.wijk

Heeft niks met lengte van lidmaatschap te maken dus. Er moet hoogstwaarschijnlijk even iets gefixed worden achter de schermen.


C. ensicauda popei (Akajima eiland)
C. ensicauda popei (kustgebied Z-Okinawa)
C. ensicauda ensicauda (Amami-Oshima)
H. orientalis
L. laoensis

Coen Deurloo

Excuses, er is wat verwarring. Voor de leden is het mogelijk om de oude nieuwsbrieven te bekijken. De digitale versies van het vernieuwde verenigingsblad worden pas zichtbaar zodra de nieuwe site + forum gelanceerd wordt.

Hier kunnen we meer kanten op met toegangsrechten, zodat we voor op de fromtpage specifieke gedeeltes eenvoudig beschikbaar kunnen maken voor leden die bekend staan als verenigingslid.

Helaas ontbreekt het nog aan genoeg kundige vrijwilligers die mee willen helpen aan de website. Het is voor mij zelf een te grote en complexe klus. We hebben gelukkig hulp van onze Martin, maar het zou meer dan welkom zijn om meer mensen beschikbaar te hebben.

Steven DC

Ook hier is de lijst leeg. Zelfs oude nieuwsbrieven zijn niet zichtbaar...

Coen Deurloo

Welke lijst bedoel je precies? De oude nieuwsbrieven staan links in het menu bij "Literatuur & Artikelen", en zijn beschikbaar voor alle geregistreerde leden op Salamanders.nl

joost.v.wijk

Schijnt toch nog niet te werken, hieronder mijn printscreen:



C. ensicauda popei (Akajima eiland)
C. ensicauda popei (kustgebied Z-Okinawa)
C. ensicauda ensicauda (Amami-Oshima)
H. orientalis
L. laoensis

Steven DC

1 printscreen maakt het allemaal duidelijk :) Heb nooit nieuwsbrieven online gezien. Dacht dat er nog geen geĆ¼pload waren..

Gerrit Krips

Citaat van: Gerrit Krips op december 09, 2012, 07:40:59 PM
Als het goed is krijg je dan een 'Overzicht Verenigingsbladen' te zien waaruit je een keuze kunt maken.
Sorry Coen.. ;D

Coen Deurloo

Sorry jongens, ook deze zullen in de toekomst alleen voor verenigingsleden beschikbaar zijn. Het is nu nog niet eenvoudig te doen om alleen verenigingsleden toegang te verlenen.